Deliciile Nuts for nuts

Magazin

Nibs cacao BIO

8.90 lei24.60 lei TVA inclus

100 g
300 g
Adauga la favorite
Adauga la favorite

Boabele de cacao nibs sunt de fapt miez boabe din fructul arborelui de cacao. Conțin o importantă cantitate de antioxidanți, dintre care polifenolii, catechinele și epicatechinele, care ne ajută în lupta contra radicalilor liberi.

Miezul din boabele de cacao nu are zahăr și conține o importantă cantitate de magneziu - necesar pentru sănătatea oaselor, dinților, inimii, mușchilor și a nervilor; fiind și o sursă importantă de fier, mangan, zinc, crom și vitamina C. De asemenea, conține din abundență feniletilamina care ajută la creșterea puterii de concentrare și combate depresia pe cale naturală.

Consumul de cacao crudă reduce și riscul afecțiunilor cardiovasculare. Boabele de cacao au proprietăți benefice care le fac utile în lupta organismului împotriva colesterolului rău și ne ajută să pierdem în greutate. Ele sunt remediul natural împotriva grăsimilor "rele", reducând semnificativ glicemia, iar consumul zilnic al acestor minunate "semințe" previne diabetul și obezitatea. Ne fac bine pentru că sunt un optim stimulant al metabolismului, având totodată un anumit efect vasodilatator și diuretic.

Compușii din cacao stimulează eliberarea de endorfină și serotonină - hormonii fericirii.

Cacaoa nibs în stare cruda are de 4 ori mai mulți antioxidanți decât ciocolata neagră și de 20 de ori mai mulți antioxidanți decât afinele.

Cacao nibs bio: se pot consuma ca atare sau se pot

Informații suplimentare

Gramaj

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nibs cacao BIO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Discussions

There are no discussions yet.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la shop
    []