Povestea noastra

  Suntem Irina – profă de engleză cu experienţă în Vânzări şi Resurse umane şi mama unei fetiţe energice – şi Florin – doctor în inginerie electrică, expert în management de proiect – şi te invităm să guşti din unturile noastre din nuci, produse autorizate, din ingrediente de înaltă calitate, fără zahăr sau chimicale, numai bune de mâncat cu linguriţa direct din borcan sau de reinventat în reţete cu un strop de nebunie. 
 
Când am împărţit cu prietenii noştri pentru prima dată din unturile de nuci făcute pentru noi, acasă, au declarat că-i absolut ne-bu-ni-e!… Apoi, după o vreme, când am început să facem unturi şi pentru alţii, nu doar pentru familie, apropiaţii au avut aceeaşi părere – doar că spusă pe un alt ton. Şi probabil că au avut dreptate: am avut nevoie de un pic de nebunie pentru ca, în 2017, să aducem o noutate pe piaţă – o gamă bogată de unturi din nuci, alune şi seminţe.
Dar am intuit că nu putem fi singurii care le apreciază. Şi fiecare întâlnire cu voi – părinţii de copii aflaţi la primul contact cu lumea gusturilor, sportivii interesaţi de o nutriţie de calitate, oamenii care se îngrijesc de o dietă echilibrată sau cei care urmează un regim alimentar curativ, vegetarieni şi vegani din convingere – ne-a confirmat acest lucru. Ne bucurăm şi acum de fiecare dată când revedem prieteni vechi ai Nuts for Nuts sau când întâlnim oameni noi. Pentru noi, o  parte importantă din toată nebunia asta cu unturile din nuci e schimbul de poveşti.
 

Produsele noastre

Totul a inceput de la untul de cocos, untul de arahide si crema de cicolata Nutty Cream care sunt o incantare pentru papilele gustative. Dulce sanatos si satios, care isi gasesc usor loc in diverse preparate pentru copii si adulti.
Au trecut testul si untul de migdale, untul de caju si untul de alune padure fiind apreciate si solicitate pana si de catre cei mai aprigi degustatori ai nostri, copiii.
De curand am extins oferta de produse cu o serie de unturi exotice, unice pe piata romaneasca care au la baza nuca de macadamia. Asa au aparut: untul de macadamia, untul de macadamia si caju, untul de macadamia si braziliene si untul de macadamia si pecan.
Cu o textura fina, arome delicate, continut bogat in grasimi bune, minerale si vitamine, unturile Nuts for Nuts ofera diversitate in alimentatie, un bun aport de nutrienti si nu in ultimul rand un dulce gustos si sanatos.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la shop
    []