Livrare plata si retur

Informatii livrare

In tara coletele sunt expediate prin GLS Curier.
Costul transportului este de 19 lei la plata in cont la care se adauga 3 lei daca se doreste plata ramburs cash, la curier.
Transport gratuit pentru comenzi de min 200 lei.
Timpul de livrare zona urbana 24 – 48h.
Expedierea coletelor către clienți se face în cursul zilelor de LUNI până JOI, astfel incat coletele sa nu ramana in depozit pana saptamana urmatoare lunea. Exceptie fac perioadele Sarbatorilor legale, pentru care vom anunta individual programul de expediere al coletelor.
Ca masura restrictiva pentru clienții ce nu ridica produsele comandate, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans.
In situatia in care s-a achitat comanda, dar nu s-a ridicat coletul de la curier, iar coletul a ajuns retur la noi, ne angajam sa returnam contravaloarea produselor, mai putin contravaloarea transportului.

Ne asiguram ca produsele achiziționate de dumneavoastra vor fi expediate conform normelor in vigoare pentru a pastra intacta calitatea produselor.

 

Modalitati de plata

Plata online pe site la plasarea comenzii.

Plata ramburs cash, la curier la livrarea comenzii.

Plata online prin OP, in contul indicat in factura transmisa pe email, la confirmarea comenzii.

 

Politica de retur

Din motive de protectie a sanatatii, de igiena si in conformitate art. 16 din OUG 34/2014, produsele nu pot fi returnate.

CONCEDIU

In perioada 20 - 28.8.2022 vom fi in concediu.

Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi procesate incepand cu 29.08.2022. 

18.10 - 24.10.2021REDUCERE 8% FĂINURI FĂRĂ GLUTEN
0