Livrare plata si retur

Informatii livrare

In Arad comenzile se livreaza la adresa prin curier local, cost 8 lei. Data livrarii se stabileste de comun acord, dupa confirmarea comenzii.

In tara expediem prin Dragon Star Curier, in principal, sau alta firma de curierat daca adresa dvs nu este in aria de acoperire.
Costul transportului este de 18 lei la plata in cont si 26 lei la plata ramburs cash, la curier.
Transport gratuit pentru comenzi de min 200 lei.

Timpul de livrare zona urbana 24 – 48h. Timpul de livrare zona rurala 48 – 72h (poate varia în funcție de programul de livrareal firmei de curierat).
Expedierea coletelor către clienți se face în cursul zilelor de LUNI până JOI, astfel incat coletele sa nu ramana in depozit pana lunea. Exceptie fac perioadele Sarbatorilor legale, pentru care vom anunta individual programul de expediere al coletelor.
Ca masura restrictiva pentru clienții ce nu ridica produsele comandate, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans.
In situatia in care s-a achitat comanda dar nu s-a ridicat coletul de la curier, iar coletul a ajuns retur la noi, ne angajam sa returnam contravaloarea produselor, mai putin contravaloarea transportului.

Ne asiguram ca produsele achiziționate de dvs. vor fi expediate conform normelor in vigoare pentru a pastra intacta calitatea produselor.

 

Modalitati de plata

Plata online pe site la plasarea comenzii.

Plata ramburs cash, la curier la livrarea comenzii.

Plata online prin OP, in contul indicat in factura transmisa pe email, la confirmarea comenzii.

 

Politica de retur

Din motive de protectie a sanatatii, de igiena si in conformitate art. 16 din OUG 34/2014, produsele nu pot fi returnate.

0