Articole

Cine și cum folosește unturile noastre?

Cine și cum folosește unturile noastre?

 

Mamele. Mamele care au început să-și extindă orizonturile alimentare pe vremea diversificării bebelușului și care, o dată pornite pe descoperiri, nu se mai opresc. Așa că adaugă repertoriului de hrană curată și unturi din cele mai exotice nucifere. Că unde-ncape broccoli, oul de rață și iaurtul de capră, încape și-un unt de macadamia cu pecan.

 

Bunicile. Bunicile alea cool pe care le deosebești de copiii nativi digitali doar prin faptul că-și poartă ochelarii de vedere legați cu șnur. Cele care coc macarons, muffins și scones și-și fac vloguri cu propriile tehnici de făcut cremă frangipani.

 

Aventurierii. Cei care explorează cu același aplomb continentele, culturile, farfuriile. Și care adoptă fără rețineri combinații neașteptate de ingrediente de parcă fiecare îmbucătură e o călătorie gratuită prin multiversul gusturilor.

 

Și mai sunt sportivii de weekend, chefii de familie, autodidacții și toți cei la care curiozitatea e localizată fiziologic în papilele gustative. Ah, și veganii.

 

 

Ai acces usor în magazinul nostru accesând link-ul:   https://www.nutsfornuts.ro/product/unt-macadamia-si-pecan/

 

 

Text&foto: Dana Gânja, 3generatii

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la shop
    []